Avery® Design & Print

Besplatan softver za Vas - za jednostavno dizajniranje i ispis na našim proizvodima

Možete korisiti besplatan Avery Zweckform design softver ili putem praktične verzije na računalu ili online verzije . U svom domu, uredu, na PC-u, Mac računalu ili tabletu. Za korištenje naših etiketa osigurali smo prazne predloške, ali i one već dizajniranje za sve Avery zweckform proizvode kao što su posjetnice, naljepnice za adresiranje, razne kartice i letci. Jednostavno i brzo  - kreirajte i ispišite prema svom osobnom dizajnu. Savršeno!

Možete korisiti besplatan Avery Zweckform

Naš softver za kreiranje i ispis etiketa, posjetnica i drugog nudi slijedeće:

Kreirajte tekst

Možete kreirati polukružne / kružne i ovalne tekstualne objekte koje slobodno možete formatirati.

Grafike, slike i logotipi

Mogućnost uvoza u softver svih standardnih grafičkih formata (jpg, png, itd) ili već postojeći Design Pro korisnički dokument (*.zdl dokumenti) i koristiti ih u svom dizajnu. Također je moguće prilagoditi boju fotografija i slika, te umetanje prozirnih objekata. Fotorgafije / slike, kao i tekst mogu biti pozicionirane prema potrebi i prikazane u više slojeva (Višeslojna funkcija).

Predlošci

Ukoliko trebate inspiraciju, nudimo više od 1000 unaprijed uređenih predložaka kako bismo vam olakšali posao i dali kreativnu sugestiju. Također nudimo i prazne predloške kao bazu za sve vaše dizajne.

Spremanje

Možete sačuvati i ponovno koristiti svoje Avery Design & Print projekte na svom korisničkom računu. Možete nadograditi i osvježiti svoje dizajne sa novim Avery Zweckform predlošcima samo jednim klikom. Vaši završeni dizajni mogu se prilagoditi i drugim Avery Zweckform proizvodima, te se lako i jednostavno procesuirati i ponovno koristiti.

Ispis

Uz pomoć predložaka brzo i profesionalno možete precizno ispisivati naljepnice, etikete, posjetnice i naše druge proizvode.

Adresiranje & barkodovi

Softver pruža mogućnost ispisa etiketa za adresiranje, te možete kreirati barkodove, QR kodove kao i serijske brojeve. Ispis etiketa možete ograničiti na određeno područje / etiketu ili na cjelokupni projekt.